Om Terrassen Pub & Kök

Ägarna Niklas Svanbom, Robin Holmberg, Johan Wessén och Tony Lam fick idéen att skapa en Gastropub med vällagad mat från grunden. Dem ville skapa en restaurang där gästerna skulle kunna äta en god bit mat till ett bra pris i en trevlig och skön miljö.
Efter en inspirationsresa till Stockholm hittade dem inspiration från olika koncept som tillsammans kunde bli precis det dem önskade. Resultatet blev Terrassen Pub & Kök, som slog upp dörrarna på Slottstorget i december 2011.

Terrassen erbjuder förutom den vällagade maten även ett speciellt utbud av dryck. Här finns 21 öl sorter på fat att välja mellan och därtill ett hundratal på flaska. Även ett brett och unikt Whiskyutbud samt Konjak, lagrad Rom och Calvados. Vid intresse finns även möjlighet att boka dryckesprovningar för större  och mindre sällskap.

Inredningen i restaurangen liknar ett vardagsrum och tanken är att man som gäst ska känna sig hemma. Hit kan man komma såväl ett större sällskap, som ensam för att läsa en tidning och småsnacka med personalen.

Hitta till oss

Terrassen Pub & Kök
Slottstorget 3
802 50 Gävle

Kontakta oss

026 - 600 730
​​​​​​​info@terrassenpub.se
​​​​​​​