Varmrätter

Wallenbergare  195:-

Saftiga biffar på kalvfärs som serveras med en krämig potatispuré, ärtor och brynt smör och rårörda lingon.

Scampi pasta 195:-

Linguine pasta som blandas med scampi, vitlök, chili och parmesan.

Cheeseburgare   220:-

Vår hemlagade nötfärsburgare, alt. halloumi, med majonnäs, pepper jackost, picklad gurka, silverlök, kryddad ketchup och yellowmustard. Serveras med pommes frites och vitlöksdipp.

Schnitzel, 210:-

Fläskschnitzel som serveras med pommes frites, vitlökssmör, citron och kapris.

Ribs  220:-

Baby back ribs på svensk rapsgris som kokas i fond och sedan
grillas i ugn med
kökets egna glaze.
Serveras med BBQ-dipp, vitlöksdipp, majskolv och pommes frites.

Spetskål   225:-

Grillad Spetskål med wok, fetaost, solrosfrön, basilikacrème och pommes frites.

Svart och vit 250:-

Oxfilé och fläskfilé med de klassiska tillbehören: bearnaisesås, rödvinssås och pommes frites.​​​​​​​

Rydberg 225:-

Oxe med stekt potatis, stekt lök, dijonnaise, äggula och persilja

Torsk   295:-

Ugnsbakad torsk som serveras med potatispuré och vitvinssås med regnbågsrom.

Ryggbiff   345:-

Ryggbiff med potatisgratäng, pepparsås och soltorkade tomater.