Varmrätter

Kött i Kvarn, 169,-

Vår hemlagade nötfärsburgare alt. halloumi, med vår egen dijonnäs, cheddarost, bacon, tomat och karamelliserad lök. Serveras med pommes frites, vitlöksdipp och saltgurka.

Våga Ät med Händerna, 179,-

Baby back ribs som kokas i fond och sedan grillas i ugn med kökets egna glaze. Serveras med BBQ-dipp, vitlöksdipp, majskolv och pommes frites.

Svart och Vit, 192,-

Oxfilé och fläskfilé med de klassiska tillbehören: bearnaisesås, tryffelsås och pommes frites.​​​​​​​

Grymt, sade Grisen, 169,-

Krämig pasta carbonara på Terrassens egna vis. Serveras med en äggula.

Storfiskarn Staffan, 209,-

Stekt fjällrödingfilé och rostad blomkålspuré. Serveras med brynt sojasmör, picklad fänkål, valnötter och broccoli.

Från Havets Botten, 199,-

Stekt rödtunga som serveras med potatispuré, hummersås, räkor och sparris.

Grönt är Skönt, 174,-

Grillad spetskål, rostade rotfrukter och portabellosvamp. Till detta serveras en sallad med tryffelvinaigrette.

Yrhönan Isak, 192,-

Vitlöksmarinerad kycklinglårfilé med klyftpotatis som toppats med örtolja. Serveras med sauterade grönsaker och parmesansås.

Svalles Vilda

Nyfiken på vad vi har för vilt idag? Fråga din servitris/servitör.