Vår hemlagade nötfärsburgare, alt. halloumi, med majonnäs, pepper jackost, picklad gurka, silverlök, kryddad ketchup och yellowmustard. Serveras med pommes frites och vitlöksdipp.
Våga Ät med Händerna, 215;-
Baby back ribs på svensk rapsgris som kokas i fond och sedan grillas i ugn med kökets egna glaze. Serveras med BBQ-dipp, vitlöksdipp, majskolv och pommes frites.
Svart och vit, 240;-
Oxfilé och fläskfilé med de klassiska tillbehören: bearnaisesås, rödvinssås och pommes frites.
Fjorden är djup, 275;-
Stekt rödingfilé som serveras med vitvinssås, spenat, rotfruktscrunch, basilika olja och potatispuré.
Grönt är skönt, 220;-
Svamprissoto med skogschampinjoner.
Köttälskaren, 315;-
Helstekt oxfilé som serveras med råstekt potatis och kryddsmör.