Varmrätter

Nybörjare, 169,-

200g nötfärsburgare, alt. halloumi, med vår egen tryffeldressing, ost, bacon och picklad rödlök. Serveras med pommes frites och vitlöksdipp.

Våga ät med händerna, 179,-

Baby back ribs som kokas i fond och sedan grillas i ugn med kökets egna glaze. Serveras med vitlöksdipp och BBQ-sås samt majskolv och pommes frites.

Svart och vit, 192,-

Oxfilé och fläskfilé med de klassiska tillbehören: bearnaisesås, tryffelsås och pommes frites.​​​​​​​

Från jord till bord, 169,-

Grillad spetskål, penslad med tryffelvinaigrette. Serveras med en spenat- och tomatsallad, pinjenötter och grönkål. 

Grönt är skönt, ​​​​​​​169,-

Färska pastarullar med Philadelphiaost, spenat, mozzarella och soltorkade tomater. Serveras med tomatsås och sallad.

Ninnis heta scampipasta, 192,-

Pasta linguine med chili- & vitlöksfrästa scampi, parmesan och svartpeppar.

Yrhönan Hampus, 192,-

Vitlöksmarinerad kycklinglårfilé med en varm parmesanostsås, sötpotatispommes frites och sauterade grönsaker.

Ursäkta min franska, 192,-

Bouillabaisse - fransk gryta med torsk, lax, kräftstjärtar, musslor och rotfrukter. Serveras med aioli samt grillat bröd.

Torsk på Terrassen, 199,-

Skreitorsk som serveras med potatispuré, betor, kapris och brynt smör.

Oxfilé Provençale, 245,-

Helstekt oxfilé på en bädd av råstekt potatis med vitlökssmör på toppen. Precis som förr.

Köttälskaren, 245,-

Grillad biff som serveras med potatisgratäng, rödvinssås, vitlökssmör, majskolv & sauterade grönsaker.

Kocken tipsar!

Fråga din servitris/servitör vad som serveras just idag.